ALT I UNDERHOLDNINGSAUTOMATER

AIRHOCKEY
 

Airhockey er et fantastisk underholdende spill. Du finner disse på nesten hvert eneste hjørne på de Kanariske øyer. Her hjemme er dette et spill som går hele tiden på ungdomsklubber, bowlinghaller og andre aktivitetssteder. Airhockey er like morsom for unge som de eldre, og krever dessuten ikke noen form for ferdighet.
 
Våre bord finnes i mange utforminger; tradisjonell spilleflate, squash varianten, kurvet, vanntett eller 4-spiller. Bordene er nydelig utformet med flotte detaljer som fargerike LED lys eller neon lys som gir spilleren en magisk atmosfære ved dempet belysning. Elegante justérbare ben i sort og speil som sørger for ett bord i vater uansett gulvflate.

Bordene har også en meget brukervennlig programmering, som enkelt gir en mengde ulike valg i spilletid, maks poengsum, pris pr spill og kredittverdi. Bordet har også en sofistikert kompressor sammenlignet med andre i markedet.
 
Superproduktet for badeland, campingplasser og badestrender! Skate er et avrundet Airhockey bord med en fantastisk utstyrspakke og belysning som trekker til seg publikum. I tillegg er bordet vanntett og kan stå ute uansett vær. Bordet har innebygget avløpssystem i både kabinettet og under selve spilleflaten. med den buede formen gjør også spillopplevelsen langt mer utfordrende enn vanlige airhockey bord.

Airhockey med squash regler?! Crazy Squash er nok det raskeste airhockey spillet i verden! Her står 2 spillere ved siden av hverandre med hvert sitt mål. Spilleflaten er som på alle andre airhockey bord bortsett fra vinklene du spiller mot. Crazy Squash er en herlig vri på den tradisjonelle airhockeyen som byr spillerne på en fantastisk hastighet og krav til responstid de aldri har sett tidligere.
Four Monsters er et Airhockey bord med en liten vri. Alle 4 spillere står på hver sin side av bordet og alle har hvert sitt mål de skal beskytte. Spillet er fantastisk underholdende og pucken har en fart som aldri før. I tillegg er bordet montert med litt unormale vinkler i alle vant slik at pucken får uante retninger om man treffer riktig. Bordet kan også brukes av kun to spillere.
Superproduktet for badeland, campingplasser og badestrender! Shark er et supert Airhockey bord med en fantastisk utstyrspakke og belysning som trekker til seg publikum. I tillegg er bordet vanntett og kan stå ute uansett vær. Bordet har innebygget avløpssystem i både kabinettet og under selve spilleflaten. Se også vårt andre vanntette bord "Skate", airhockeybordet med en annerledes vri.
Airhockey garanterer lek og moro. Ice & Fire, Gold og Air Battle har alle en spilleflate laget av stål som er motstandsdyktig mot smuss samt enkel å rengjøre. Disse bordene finnes i flere ulike design med LED lys, UV lysarmatur og og er tilgjengelig i både 6 og 8 fot.


Automat og Biljardutleie AS     -     Telefon: 67 90 11 11     -     Epost: terje@ab-utleie.no