ALT I UNDERHOLDNINGSAUTOMATER

BILJARD
 

Vi kan levere biljardbord i størrelsene 6, 7 og 8 fot. Alle disse har et kabinett med en elegant profil og utsøkt mahogny overflate. Kvalitetsprodukt med ripe- og brannsikre lister som leveres med skiferplate og duk fra de beste produsenter for å gi ballen en perfekt overflate.
 
Ballrennen har ingen blindpunkter og slipper alle baller samtidig. Bordet har en universal velger som gjenkjenner både 60,3mm og 54mm cue baller. Cue ball blir også låst inne etter siste ball med nummer på har blitt puttet slik at den ikke kan stjeles. Cash box har ekstra sikring samt dør med egen nøkkel.

Viking er et svært populært myntoperert bord laget av HPL laminert kryssfinèr. Dette er det perfekt bord for restauranter, pub'er, barer og hoteller. Bordets fremste kjennetegn er en meget holdbar konstruksjon og upåklagelig pålitelighet. Bordet har elektrisk utløsermekanisme for kulene som gjør manipulering umulig.

Bordet har en har en aluminiumsramme designet for å beskytte mot skader. Rammen har en avrundet form som gjør det umulig å plassere gjenstander på overflaten, og kan leveres med dekkplater for å beskytte bordet når det ikke er i bruk. Bordene kan også leveres med Simoni duk og K-66 vant.

Viking er tilgjengelig i størrelsene: 6 fot, 7 ft og 8 fot og utførsel finnes i to grunnleggende farger - sort og mahogny. Bordet kan bestilles i andre farger også men lages da etter bestilling. Duk kan også fåes i ulike farger som gul-grønn, blå-grønn, blå eller rød.

Automat og Biljardutleie AS     -     Telefon: 67 90 11 11     -     Epost: terje@ab-utleie.no